Verhuizen binnen Hacosi

Wil je liever naar een andere woning van Hacosi verhuizen? Dan moet je je eerst opnieuw inschrijven als kandidaat-huurder.

 

Heb je voorrang op kandidaat-huurders die nog niet bij ons wonen?

Wanneer je gezinssituatie is veranderd en je woning niet meer is aangepast aan de nieuwe situatie, krijg je in sommige gevallen voorrang op kandidaat-huurders die nog niet bij Hacosi wonen.

Ben je 65 jaar of ouder? Dan kan je je komen inschrijven als kandidaat-huurder voor een seniorenwoning. Deze woningen zijn aangepast voor senioren en hebben een lift en andere gebruiksvriendelijke benodigdheden. Iedereen die zich inschrijft op de wachtlijst en 65 jaar of ouder is, krijgt een voorrang voor een seniorenwoning, ongeacht of je al huurder bent bij Hacosi.

Door medische problemen kan je woning in sommige gevallen niet meer aangepast zijn aan je fysieke toestand. Of een woning al dan niet als onaangepast wordt beschouwd, hangt af van jouw persoonlijke situatie en de woning zelf. Deze situatie moet je bewijzen met de nodige medische documenten opgemaakt door een specialist (huisarts volstaat niet).